woensdag 2 september 2009

Een verzoeknummertje


Ik krijg nogal wat vragen over waarmee ik mijn werkdagen zoal vul. Bij deze een selectie uit het dagdagelijkse leven van een Interim HR & Administration Manager Middle-East North-Africa (ontwerp daar maar een visitekaartje voor ;-)):

*Leiding geven aan een teampje van een Indische HR-assistente, een gedeelde en ook al Indische secretaresse en een Syrische administration officer die op zijn beurt mensen onder zich heeft.

*Recruteren van Legal Assistant tot "VP & Senior Financial Advisor".

*Uitzoeken wat er binnen een paar weken in godsnaam van ons verwacht zal worden door de nieuwe wetgeving "UAE Wages Protection System".

*Een beslissing nemen of de onkosten voor de levering van gasflessen terugbetaald worden (omdat gas en elektriciteit door de firma betaald worden als die een woning voorziet, en de betrokkene "er toch ook niet aan kan doen dat er bij hem geen gasleidingen liggen").

*Met de verzekeringsmaatschappij proberen te onderhandelen over gunstigere tarieven als we ook partners en kinderen van lokale werknemers health insurance zouden aanbieden.

*Detective spelen om uit te zoeken wat er in dossier X ooit misgelopen is en daarbij veel tijd verliezen en vloeken dat het qua information management nog huilen met de pet op is.

*Een Indische recruteringspartner selecteren om een nieuwe Technical Manager te vinden voor de lokale markt. Heel wat andere potentiƫle headhunterkantoren en diensmeer afschepen.

*Enz enz enz...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten