donderdag 1 oktober 2009

Arme Lola

Niet zo'n goeie dag vandaag: hoofdpijn à volonté, nog maar eens tijd verloren in het immigratiecenter ("system down, wait one hour" terwijl er al een hoop volk staat, die tijd heb ik niet), Nicky had ook een tegenvaller en als klap op de vuurpijl: ons poesje mag niet mee :-(

We zijn al even bezig met de importformaliteiten voor Lola: vaccinaties, identificatiechips... het beestje heeft al één en ander meegemaakt. Nadat we al een tijdje probeerden rechtstreeks contact te krijgen met de bevoegde authoriteit omdat we maar geen bevestiging kregen van de online applicatie, kregen we het slechte nieuws: één ontbrekend attest.

Lola moet kunnen bewijzen dat ze geen hondsdolheid (natuurlijk wordt ze dol van honden, het is een kat!) heeft, ook al is ze gevaccineerd. En zo'n test ondergaan kan pas 6 maanden na de vaccinatie... game over for now. Extra frustrerend is dat zo'n test niet nodig is voor poezen uit Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland... maar wel voor onze Belgische Lola. Afknapper!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten